КМДА Київська міська державна адміністрація


28 грудня 2021

Вихованці Мистецького ліцею "ЗМІНА" взяли участь у новорічному концерті шоу-програми "Пісенна садиба"

Вихованці Мистецького ліцею "ЗМІНА" взяли участь у новорічному концерті шоу-програми "Пісенна садиба"

Вихованці Мистецького ліцею "ЗМІНА" були запрошені до участі у великому новорічному концерті шоу-програми "Пісенна садиба" та дебютували на сцені Міжнародного центру культури і мистецтв (Жовтневий палац).

Телезйомка! Живий звук! Море позитиву і прекрасних емоцій!

Під час новорічних свят і Різдва обов’язково має статися диво. І воно сталося – вихованці "ЗМІНИ" на одній сцені з відомими артистами та улюбленими ЗІРКАМИ української естради - Алла Попова, Іво Бобул, Дмитро та Назарій Яремчуки, Ольга Сумська та Віталій Борисюк, "Лісапетний батальйон" і ще 35 артистів!

Глядачі у залі впродовж чотирьох годин жваво підспівували відомі пісні і схвально сприймали нові. А щедрівки вихованців Мистецького ліцею додали новорічно-різдвяного настрою усім присутнім.

«Новорічна пісенна садиба» - це великий новорічний концерт та телевізійна зйомка. То ж чекаємо у новорічних телеефірах наших юних, але надзвичайно талановитих артистів!

Три вокально-танцювальні номери вихованців Мистецького ліцею отримали гучні оплески, а це значить, що діти підкорили глядачів унікальним поєднанням танцювальних рухів та сучасним виконанням пісень - новорічних і різдвяних хітів - "Добрий вечір тобі, пане господарю!", "Ой та сивая зозуленька, щедрий вечір, добрий вечір...".

З непідробними емоціями зустрічали солістів у дуетах Івана Іваніну та Ульяну, Катерину Свириденко та Анастасію Найдьонишеву!

Вітаємо! Це титанічна праця усіх причетних викладачів Юлия Шайкевич, Костянтин Омелянчук, Тетяна Омелянчук та особисто директора Катерина Фоя !

За інформацією Управління освіти Дніпровської РДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.