КМДА Київська міська державна адміністрація


10 січня 2022

653 комунальника та 63 одиниці спецтехніки ліквідовують наслідки снігопаду

653 комунальника та 63 одиниці спецтехніки ліквідовують наслідки снігопаду

Співробітники комунальні підприємств Дніпровського району в посиленому режимі прибирають територію району від снігу. Станом на 7:00 годину ранку до робіт було залучено 653 працівника комунальних служб та 63 одиниці спеціальної снігоприбиральної техніки. Здійснюється обробка протиожеледними матеріалами магістральних вулиць району, пішохідних доріжок, зупинок громадського транспорту. Наразі використано 223,8 т солі, 170 т піщано-соляної суміші, 32 т ропи та 24 т фракційних матеріалів.

Міжквартальні та внутрішньоквартальні проїзди, а також прибудинкові території в посиленому режимі прибирають 476 співробітників Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва».

Районні автодорівці виконують роботи з розчищення та обробки протиожеледними матеріалами вулично-дорожньої мережі, тротуарів та зупинок громадського транспорту. Першочергово прибираються магістральні вулиці, мости і шляхопроводи, вулиці, якими курсують маршрути громадського транспорту. Саме їх прибирання забезпечує життєдіяльність району та міста в цілому.

Районні озеленювачі прибирають сніг у парках, скверах та бульварах, а також вздовж підходів до громадських зупинок та до станцій метро.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.