Головна  →  Новини  →  14 січня 2022

В підліткових клубах Дніпровського району провели конкурс із виготовлення новорічно-різдвяних стінгазет

В підліткових клубах Дніпровського району провели конкурс із виготовлення новорічно-різдвяних стінгазет

Цими днями серед підліткових клубів районного Центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання пройшов конкурс із виготовлення новорічно-різдвяних стінгазет. Учасники мали змогу проявити себе та показати свої художні та творчі таланти. До участі у конкурсі долучилися педагоги-організатори, керівники гуртків та вихованці підліткових клубів за місцем проживання.

Застосувавши фантазію, учасники придумували сюжети для створення стінгазети, намагалися у своїх творчих доробках розповісти про історію виникнення українських новорічних обрядів та звичаїв, різноманіття колядок, щедрівок, пісень, побажань, використали цікаві ідеї для створення казкових персонажів, яскравих тематичних прикрас, новорічних привітань та відповідних картинок, віршів, привітань, новорічних фото, барвистих зображень Діда Мороза та Снігуроньки, ялинок з іграшками, аплікацій казкових персонажів та різноманітної фантазії з використанням інших новорічних атрибутів.

В своїх конкурсних роботах учасники використали багато технік з образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, – олівці, фарби, фломастери, текстиль, акрил та ін.  

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Центру по роботі з дітьми на молоддю за місцем проживання Дніпровського району м. Києва

Перейти до спискуВерсiя для друку