КМДА Київська міська державна адміністрація


14 січня 2022

Тижневий звіт районних комунальників щодо обслуговування житлового фонду та санітарного прибирання прибудинкових територій

Тижневий звіт районних комунальників щодо обслуговування житлового фонду та санітарного прибирання прибудинкових територій

Останній тиждень в столиці був знаковим на погіршення погодних умов й працівники комунальних служб району були активно задіяні в ліквідації наслідків негоди. Тим не менш комунальники, окрім прибирання снігу, продовжували виконувати роботи з поточного ремонту, догляду за зеленими насадженнями, санітарного прибирання прибудинкових територій тощо.

В період з 10 по 13 січня співробітниками Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» основна увага приділялась подоланню наслідків снігопаду. Здійснювались роботи по очищенню від снігу, льоду та накрижень. Протиожеледними засобами оброблялись асфальтові покриття прибудинкових територій та  внутрішньоквартальних проїздів (використано 47 т піщано-соляної суміші).

Впродовж підзвітного періоду виконано поточний (дрібний) ремонт елементів 14 житлових будинків (ремонт дошок оголошення, декоративної огорожі, лав для відпочинку, елементів на дитячих та спортивних майданчиках, встановлення нових лав для відпочинку тощо).

Біля житлового будинку на бульв. Праці, 2/27 встановлено новий металевий контейнерний майданчик.

Комунальники прочистили 68 зливпоприймачів та 27909 м/п внутрішньоквартальних проїздів від піскомету та іншого сміття.

В 1017 житлових будинках забезпечувалась щоденна дезінфекція ліфтових кабін, сходових клітин та під’їздів (крім вихідних та святкових днів). Силами 465 працівників оброблено 3849 під’їздів. За тиждень використано 432 л гіпохлориду.

Окрім того здійснювались роботи по догляду за зеленими насадженнями на прибудинкових територіях 9  житлових будинків: на 9 деревах виконано роботи з видалення сухостійних дерев та омели, проведено санітарну обрізку та подрібнення гілля тощо).

З прибудинкових територій комунальниками прибрано та вивезено 33 м³ рослинних відходів, 32 м³ будівельних відходів, 181 м³ опалого листя. Завантажено в транспорт надавача послуг з вивезення великогабаритних відходів 1026 м³ попередньо зібраних з прибудинкових територій таких відходів, здано на переробку – 3000 шин.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва»



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.