Головна  →  Новини  →  17 січня 2022

Промислова компанія «Торговий дім «Гранд Афіш» збільшила кількість робочих місць

Промислова компанія «Торговий дім «Гранд Афіш» збільшила кількість робочих місць

ТОВ «Торговий дім «Гранд Афіш», яке входить до промислового комплексу Дніпровського району, спеціалізується на проектуванні і виготовленні рекламної поліграфії, зовнішньої реклами, інтер’єрних рішень, POS-матеріалів.

Як повідомило керівництво компанії, незважаючи на економічні складнощі внаслідок пандемії COVID-19, за підсумками роботи підприємство 2021 рік завершило з прибутком. Було відкрито новий цех по виробництву широкоформатного друку з новими принтерами, створено 134 нових робочих місць, залучено 6,5 млн. грн внутрішніх інвестицій на розвиток виробництва.

Компанія частину виробленої продукції експортувала у Німеччину.

Довідково.

Історія ТОВ «Торговий дім «Гранд Афіш» починається із 2004 року із штатом у 5 працівників. Наразі компанія пропонує широкий спектр рекламної поліграфії (буклети, листівки, флаєри, брошури), зовнішньої реклами (банери, білборди, беклайти, сітілайти), інтер'єрних рішень (плакати, афіші, постери), Pos-матеріалів (воблери, стопери, шелфтокери, ростові фігури, таблички, стікери).

Надаються послуги: дизайн-поліграфії, цифровий друк, цифровий офсет, друк по пластику, друк по самоклейці, широкоформатний друк, друк на пвх, друк на акрилі, друк на банері та банерній сітці, друк на оракалі.

На підприємстві розміщено близько 4000 м² виробничих площ, функціонує 40 одиниць обладнання, надаються послуги з монтажу і доставки.

Торговий дім "Гранд Афіш" сертифікований у Міжнародній системі контролю якості ISO 9001:2008, що доводить відповідність бізнес-процесів компанії міжнародним стандартам.

Підприємство бере участь у міжнародних і вітчизняних виставках, співпрацює з відомими компаніями: «Pepsi», «Coca-Cola», «Інтертелеком», «Укрбуд», «Торговельний центр «Епіцентр», «Макдональдс», «Велика кишеня» та інші.

Підприємство було активно задіяне у виготовленні поліграфічної продукції для UEFA Euro-2012, у 2016 році виконало замовлення 30000 м² друкованої продукції для Олімпійських ігор в Ріо-Де-Жанейро (Бразилія).

Бере участь у соціальних проєктах. У 2016 році було відзначене Національним комітетом спорту інвалідів України за підтримку параолімпійського руху в Україні та значний внесок у тріумф національної параолімпійської команди на XV Паралімпіаді в Ріо-де-Жанейро.

 Підготовлено відділом з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики райдержадміністрації

Перейти до спискуВерсiя для друку