Головна  →  Новини  →  3 лютого 2022

Промислове підприємство «Українська технологічна компанія» отримало міжнародний сертифікат якості

Промислове підприємство «Українська технологічна компанія» отримало міжнародний сертифікат якості

У січні поточного року ПрАТ «Українська технологічна компанія», яке входить до промислового комплексу Дніпровського району, сертифіковане за міжнародною системою менеджменту якості з отриманням сертифікату відповідності ISO 9001:2015. Це гарантує високу якість виконаних робіт та надійність підприємства як постачальника та партнера.

Сертифікат відповідності міжнародним стандартам отримано на виготовлення обладнання для виробництва біоетанолу, біогазу, ректифікованого спирту, зрідженого СО2 - актуальних продуктів переробної та харчової промисловості.

Міжнародне правове свідоцтво підтверджує корпоративну соціальну відповідальність компанії.

Довідково.

ПрАТ “Українська технологічна компанія” (UTC Processing Equipment™), центральний офіс якого знаходиться на проспекті Алішера Навої, 69, здійснює господарську діяльність 25 років.

Підприємство спеціалізується на впровадженні технологій безвідходних виробництв підприємств харчової промисловості, розробці енергозберігаючих технологій на підприємствах, використанні біомаси сільськогосподарських відходів для отримання альтернативних видів енергії.

На підприємстві здійснюється повний цикл від проєкту, конструювання і виготовлення нестандартного обладнання, монтажу та запуску об’єкта.За весь час було побудовано та реконструйовано більше 100 об’єктів.

У минулому році на підприємстві було створено 48 нових робочих місць, частину виробленої продукції експортовано до Франції.

У грудні 2021 року у місті Києві на IV форумі ЕCOtransformation-2021 в рамках рейтингу «ТОП-100 бізнесів, що дбають про екобезпеку та екологізацію», «Українська технологічна компанія» була нагороджена Дипломом за втілення безвідходної технології виробництва біогазу-біометану та біодобрив на Юзефо-Миколаївському Біогазовому комплексі (ЮМБК).

Підготовлено відділом з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики Дніпровської райдержадміністрації

Перейти до спискуВерсiя для друку