КМДА Київська міська державна адміністрація


12 квітня 2022

Триває весняне прибирання прибудинкових територій

Триває весняне прибирання прибудинкових територій
На всіх прибудинкових територіях триває весняне прибирання. Сьогодні працівники КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду», дбаючи про благоустрій та належний санітарний стан прибудинкових територій, прибирали сміття, підрізали кущі та видаляли поросль, підсівали газонну траву. З прибудинкової території по бульв. Перова, 3-а завантажили та вивезли шини, на дитячі майданчики будинків по вул. Шептицького, 24-г та просп. Ю. Гагаріна, 2/35 завезли пісок, а по вул. Райдужна, 29 завезли грунт на зелену зону.
Окрім цього, працівники Житлово-експлуатаційних дільниць приводять до ладу елементи благоустрою. Сьогодні пофарбували огорожі біля будинків по вул. Челябінська, 11 та вул. Райдужна, 39, а біля будинків по просп. Р. Шухевича 24-а, -б пофарбували лави. Біля будинків по Дарницькому б-ру, 21 та прос. Соборності, 1-б відремонтували огорожі газонів та квітників.
Робота триває! Все буде Україна!
 
Підготовлено віддлом з питань інформаційної політики за матеріалами КП "«Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району"



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.