Головна  →  Оголошення  →  2 червня 2022

Призначення персональних стипендій Київської міської ради для учнів закладів загальної середньої освіти столиці

Призначення персональних стипендій Київської міської ради для учнів закладів загальної середньої освіти столиці

З 01 червня 2022 року розпочато відбір претендентів на призначення персональних стипендій Київської міської ради учням закладів загальної середньої освіти столиці.

Стипендії призначаються відповідно до рішення Київської міської ради.

Право на отримання стипендії мають учні, які у 2021-2022 навчальному році навчались у  8-10 класах та мають високий рівень успішності (9-12 балів) з базових дисциплін, що підтверджується табелем про успішність; є призерами: Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів; Всеукраїнських учнівських турнірів; Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів - членів Малої академії наук України; олімпіад, конкурсів та турнірів з навчальних предметів, що мають статус всеукраїнських або міжнародних; Київських міських олімпіад з навчальних предметів; олімпіад з навчальних предметів що проводять заклади вищої освіти України; Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика; Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості або є авторами винаходів (корисних моделей).

Кандидатури учнів для призначення персональних стипендій до 10 червня 2022 року подаються через управління освіти районних в м. Києві державних адміністрацій за рекомендацією керівників закладів загальної середньої освіти.  

Кандидатури учнів закладів загальної середньої освіти, яким призначені стипендії Президента України, Кабінету Міністрів України не розглядаються.

Телефон для довідок 279 21 41.

За інформацією don.kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку