КМДА Київська міська державна адміністрація


8 червня 2022

Відбулась робоча нарада з виїздом на територію Дарницького вагоноремонтного заводу

Відбулась робоча нарада з виїздом на територію Дарницького вагоноремонтного заводу

Сьогодні, 8 червня, під головуванням т.в.о. голови Дніпровської райдержадміністрації Павла Бабія відбулась робоча нарада з виїздом на територію Дарницького вагоноремонтного заводу, який зазнав обстрілів російськими ракетами вранці 5 червня.

До участі у нараді долучились керівники районних управлінь житлово-комунального господарства та будівництва, відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики, комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» та Філії «Дарницький вагоноремонтний завод» акціонерного товариства «Українська залізниця».

Основна мета наради – з’ясувати як та чим районна влада може допомогти в усуненні пошкоджень та руйнувань, які зазнав завод.

«Сьогодні наше завдання максимально оперативно та ефективно допомогти заводу якнайшвидше відновити роботу», - зазначив Павло Бабій, звертаючись до своїх підлеглих керівників структурних підрозділів РДА. Тому під час спілкування з керівництвом Дарницького вагоноремонтного заводу обговорили нагальні потреби підприємства та коло питань щодо надання допомоги в частині відновлення діяльності заводу з боку комунальних та промислових підприємств району, в т.ч. і щодо надання відповідної техніки та будівельних матеріалів.

Також голова райдержадміністрації мав нагоду поспілкуватися з небайдужими мешканцями району, які прийшли допомогти працівникам заводу прибирати наслідки ракетних обстрілів. Павло Миколайович подякував їм за активну громадянську позицію та небайдужість, зазначивши, що наша сила в єдності та підтримці один одного.

Наприкінці наради очільник району дав доручення керівникам відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації щодо оперативного вирішення та надання, враховуючи повноваження, допомоги у вирішенні порушених питань.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.