Головна  →  Новини  →  23 червня 2022

Освітній процес у дошкільнят триває!

Освітній процес у дошкільнят триває!

Вчора у садочку №244 діти разом з вихователями та представниками сектору ювенальної превенції відділу превенції Дніпровського УП ГУНП у м. Києві в ігровій формі вивчали: правила дорожнього руху та правила поведінки із небезпечними предметами.

Щоб убезпечити життя та здоров'я дітей, працівники поліції розповіли наймолодшим учасникам дорожнього руху про правила безпеки на дорозі, та про те де і як правильно пішоходу перетинати проїзну частину. Крім того, поліцейські разом із дітьми розібрали можливі ситуації, в які можуть потрапити юні пішоходи. Та обговорили як правильно їх вирішувати, аби не постраждати самому і не спричинити неприємності іншим учасникам дорожнього руху.

Офіцери поліції розповіли вихованцям закладу про основні правила особистої безпеки малюків. Особливу увагу закцентували на правилах поведінки із небезпечними предметами. В ігровій формі дітей навчали, як діяти у разі небезпеки.

Наприкінці зустрічі інспектори з ювенальної превенції нагадали вихованцям закладу, що у випадку виникнення будь-яких проблем вони можуть завжди звернутися до них за допомогою.

Наостанок відмітимо, що заклад дошкільної освіти №244 першим в Дніпровському районі відновив освітній процес в режимі повного робочого дня з організацією харчування.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалми Управління освіти Дніпрвоської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку