КМДА Київська міська державна адміністрація


28 червня 2022

Привітання т.в.о. голови Дніпровської РДА Павла Бабія з Днем Конституції України

Привітання т.в.о. голови Дніпровської РДА Павла Бабія з Днем Конституції України

Шановні мешканці Дніпровського району! Вітаю вас із визначним державним святом - Днем Конституції України! 

28 червня 1996 року увійшло в історію України, як день великого загальнонаціонального єднання та верховенства національних інтересів. Цього дня ми вшановуємо непорушні принципи громадянського суспільства – право, закон, демократію, незалежність.

Сьогодні у непростий для нашої держави час, коли Україна воює за власну свободу і незалежність, ми, як ніколи раніше, розуміємо значимість Основного Закону та осмислюємо відповідальність за кожен власний крок на шляху реалізації ключових його принципів. Конституція України - це той міцний фундамент, на якому будуються взаємовідносини в політичному, економічному, соціально-культурному житті народу.

Вірю, що зовсім скоро наша країна буде відзначати Перемогу над російськими окупантами.  І ми будемо разом будувати вільне, справедливе, солідарне суспільство, потужну та процвітаючу державу, що базуватиметься на засадах європейської демократії.

Нехай мир, взаєморозуміння і далекоглядність сприяють подальшій розбудові нашої державності, а принципи демократії, рівності, верховенства права повністю втілюються в наше повсякденне життя.

Зі святом! З Днем Конституції!

Слава Україні! Героям Слава!

 

З повагою 

т. в. о. голови Дніпровської районної

в місті Києві державної адміністрації                                          Павло Бабій



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.