КМДА Київська міська державна адміністрація


30 червня 2022

Відбулась координаційна нарада щодо запобігання в районі діяльності осіб, причетних до диверсійної та кримінальної діяльності

Відбулась координаційна нарада щодо запобігання в районі діяльності осіб, причетних до диверсійної та кримінальної діяльності

Сьогодні, 30 червня, в приміщенні Дніпровської райдержадміністрації під головуванням керівника району Павла Бабія відбулась чергова координаційна нарада щодо запобігання діяльності осіб, причетних до диверсійної та кримінальної діяльності.

В нараді взяли участь народний депутат України Леся Забуранна, керівники Лівобережного міжрайвідділу управління Служби безпеки України в м. Києві та Київській області, Дніпровського управління поліції Головного управління Національної поліції у місті Києві, Дніпровського районного у м. Києві територіального центру комплектування та соціальної підтримки, керівники відділів Дніпровської райдержадміністрації з питань цивільного захисту, сектору мобілізаційної роботи, Комунального підприємства  «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва»та керівники добровольчих формувань територіальних громад.

На початку наради керівник Громадської спілки «Громадська безпека+380» Володимир Бардецький презентував основні напрямки пілотної програми «Безпечний район - безпечне місто – безпечна Країна». Після чого до обговорення долучились представники силових структур району, які проінформували присутніх про існуючий формат роботи силового блоку щодо запобігання діяльності осіб, причетних до диверсійної та кримінальної діяльності.

У ході дискусії йшлося про необхідність мобілізувати роботу добровольчих формувань територіальних громад, переведення їх діяльності з кількісної площини у якісну, напрацювання критеріїв та алгоритму роботи, налагодження ефективної оперативної комунікації між учасниками процесу, опрацювання порядку дій при отриманні та виконанні завдань, направлених на забезпечення безпеки мешканців району тощо.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.