КМДА Київська міська державна адміністрація


5 липня 2022

Впродовж минулого тижня в районному Терцентрі 1617 внутрішньо переміщених осіб отримали продуктові набори

Впродовж минулого тижня в районному Терцентрі 1617 внутрішньо переміщених осіб отримали продуктові набори

Територіальний центр соціального обслуговування Дніпровського району продовжує надавати соціальні послуги своїм підопічним, внутрішньо переміщеним особам та найуразливішим категоріям населення.

Впродовж минулого тижня робітниками районного Терцентру надано 5650 соціальних послуг 1130 підопічним. Надавались послуги з гігієни, стрижки, ремонту взуття та одягу, придбання продуктів харчування та ліків, приготування їжі та прибирання житла, допомога в оформлені документів тощо. Щоденно в трьох відділеннях денного перебування для підопічних проводять заняття з фізкультури.

Окрім того 675 осіб було забезпечено гарячим харчуванням. Також 1617 внутрішньо переміщених осіб отримали продуктові набори. 478 громадян отримали необхідний одяг.

Окрім того, за тиждень роздали 1410 л молока, 868 уп. сиру, 718 банок тушонки, 3 уп. засобів гігієни.

Працівники та підопічні районного Територіального центру готують, збирають та відправляють допомогу для Збройних сил України.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Територіального центру соціального обслуговування населення Дніпровського району



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.