КМДА Київська міська державна адміністрація


13 липня 2022

Павло Бабій провів робочу зустріч з керівництвом управління Державної служби якості освіти у м. Києві

Павло Бабій провів робочу зустріч з керівництвом управління Державної служби якості освіти у м. Києві

Сьогодні, 13 липня, відбулась робоча зустріч т.в.о. голови Дніпровської райдержадміністрації Павла Бабія з начальником Управління Державної служби якості освіти у м. Києві Світланою Бабінець та начальником відділу взаємодії з органами місцевого самоврядування, моніторингу та позапланового контролю Управління Тетяною Плешко.

Під час робочого візиту обговорили процеси забезпечення якості освіти у Дніпровському району столиці. Світлана Бабінець розповіла про завдання Державної служби якості освіти, сертифікацію педагогічних працівників, досвід проведення інституційних аудитів закладів загальної середньої освіти, проведення моніторингу якості освітньої діяльності та якості освіти, а також здійснення державного нагляду за діяльністю закладів освіти щодо дотримання ними вимог законодавства про освіту. Окрім цього презентувала «Абетку для директорів» для проходження інституційного аудиту, яка створена у форматі збірки порад, які підтримають директорів шкіл у розбудові внутрішньої системи забезпечення якості освіти.

Також під час зустрічі обговорили успішні результати проходження інституційного аудиту середньою загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів №146 (яка взагалі стала першою школою столиці, що пройшла аудит) та ліцею № 208, який рекомендовано комісією для отримання статусу "науковий ліцей".

Наприкінці зустрічі обговорили подальшу співпрацю, Павло Бабій подякував за конструктивний діалог та зазначив, що освітянська сфера Дніпровського району завжди була та залишається потужною і займає пріоритетне місце у забезпеченні життєдіяльності району.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.