Головна  →  Новини  →  27 липня 2022

Перевірено 7 суб’єктів господарювання щодо дотримання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти

Перевірено 7 суб’єктів господарювання щодо дотримання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти

На території Дніпровського району продовжується моніторинг дотримання суб’єктами господарювання вимог законодавства про харчові продукти.

Учора, 26 липня, робочою групою перевірено 7 суб’єктів господарювання, які здійснюють обіг харчових продуктів на рухомих та/або тимчасових потужностях, вимог законодавства про харчові продукти, зокрема щодо безпечності та якості харчових продуктів тваринного і рослинного походження. За результатами перевірок фахівці ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві склали 1 протокол за ст.166 п.22 («Порушення вимог законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів»).

До складу робочої групи входять представники відділу торгівлі та споживчого ринку Дніпровської РДА, районного відділу контролю за благоустроєм, Дніпровського управління поліції ГУ Національної поліції в м. Києві, КП «Муніципальна охорона», Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА, Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу торгівлі та споживчого ринку Дніпровської РДА та Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку