Головна  →  Новини  →  10 серпня 2022

Перевірка суб’єктів господарювання: складено 2 протоколи про адміністративні правопорушення

Перевірка суб’єктів господарювання: складено 2 протоколи про адміністративні правопорушення

У Дніпровському районі продовжується моніторинг дотримання суб’єктами господарювання вимог законодавства про харчові продукти.

9 серпня робочою групою перевірено 6 суб’єктів господарювання, які здійснюють обіг харчових продуктів на рухомих та/або тимчасових потужностях, вимог законодавства про харчові продукти, зокрема щодо безпечності та якості харчових продуктів тваринного і рослинного походження.

За результатами перевірок фахівці ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві склали 2 протоколи за ст.166 п.22 («Порушення вимог законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів»).

До складу робочої групи входять представники відділу торгівлі та споживчого ринку Дніпровської РДА, районного відділу контролю за благоустроєм, Дніпровського управління поліції ГУ Національної поліції в м. Києві, КП «Муніципальна охорона», Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА, Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві.

У ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві нагадують, що за обіг непридатних харчових продуктів передбачений штраф у розмірі від тридцяти до сорока п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що в грошовому еквіваленті становить від 510 грн. до 765 грн.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу торгівлі та споживчого ринку Дніпровської РДА та Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку