КМДА Київська міська державна адміністрація


12 серпня 2022

Привітання т.в.о. голови Дніпровської РДА Павла Бабія з Днем молоді

Привітання т.в.о. голови Дніпровської РДА Павла Бабія з Днем молоді

Шановні дніпровчани! Вітаю з Днем молоді!

Представники молодого покоління – справжній локомотив змін у нашому суспільстві, адже саме молодь першою приносить у нашу країну сучасні тренди та генерує прогресивні ідеї. Українська молодь започатковує тисячі ініціатив, які формують обличчя нашої країни та змінюють її.

Сьогодні, у часи воєнного лихоліття, молодь країни зі зброєю в руках боронить рідну землю від російських загарбників, створює волонтерські ініціативи та долучається до волонтерської допомоги, бере участь у забезпечені надійного тилу.  

Впевнений, що після нашої Перемоги енергія і завзятість вітчизняних молодих людей з подвоєною силою буде направлена на розвиток та процвітання нашої країни: на створення справжнього інноваційного середовища, креативних хабів та сотень стартапів.

Молодь – це не лише майбутнє, а і теперішнє нашої країни. Тож дякую усім молодим людям України за патріотизм, енергію і завзятість, активність і цілеспрямованість! Бажаю вам подальших життєвих успіхів і досягнень! Вірю, що завдяки вам на нас чекає велике світле майбутнє!

Слава Україні! Героям Слава!

 

З повагою

Т.в.о. голови Дніпровської районної

в місті Києві державної адміністрації                                                    Павло Бабій

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.