КМДА Київська міська державна адміністрація


14 серпня 2022

Привітання т.в.о. голови Дніпровської РДА Павла Бабія з Днем будівельника

Привітання т.в.о. голови Дніпровської РДА Павла Бабія з Днем будівельника

Шановні працівники будівельної галузі! Вітаю вас з професійним святом – Днем будівельника! Ви обрали складну та надзвичайно важливу професію, адже результатом вашої клопіткої праці є створення безпечного і комфортного життєвого простору людини.

Будівельна галузь є однією з найважливіших ділянок національної економіки, від нарощування потенціалу якої та динамічного запуску нових сміливих інфраструктурних проєктів виграє вся країна.

І після нашої Перемоги країна ще більше потребуватиме ваших професійних знань, досвіду та рук, аби не тільки відбудувати та відновити зруйноване ворогом, а й надалі здійснювати капітальне будівництво на основі інноваційних інфраструктурних проєктів та сміливих амбітних рішень.

Щиро дякую всім працівникам галузі за щоденну працю, яка змінює нашу країну на краще. Бажаю галузі процвітання, а всім будівельникам – професійного зростання, добробуту, міцного здоров’я та мирного неба!

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою

Т.в.о. голови Дніпровської районної

в місті Києві державної адміністрації                                                                                Павло Бабій



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.