КМДА Київська міська державна адміністрація


15 серпня 2022

Продовжується підготовка до нового навчального року у закладах професійної освіти Дніпровського району в умовах воєнного стану

Продовжується підготовка до нового навчального року у закладах професійної освіти Дніпровського району в умовах воєнного стану

До початку нового 2022/2023 навчального року залишаються лічені дні. У закладах професійної (професійно-технічної) освіти міста добігають кінця ремонтні роботи для створення безпечного сучасного освітнього простору.

Реалії нашого сьогодення змушують адаптувати навчання здобувачів освіти в умовах воєнного стану. Саме тому у закладах освіти Дніпровського району столиці триває обстеження об’єктів, які можливо використати як укриття для учасників освітнього процесу та можливості приведення їх у відповідний стан.

Здобувачів освіти Вищого професійного училища №25, що в Дніпровському районі, очікує нова сучасна навчально-виробнича майстерня з професії "Монтажник гіпсокартонних конструкцій". Цьогоріч  у закладі освіти запрацює  навчально-виробнича майстерня з професії "Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів". Для учнівської молоді, яка опановує професію "Електрозварник ручного зварювання", створено та обладнано роздягальні для зберігання спеціального одягу. Оновлюється навчальний кабінет суспільно-гуманітарних дисциплін.

Навчання у воєнний час має особливий характер і додаткові заходи безпеки здобувачів освіти та персоналу закладів освіти.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Департаменту освіти і науки КМДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.