КМДА Київська міська державна адміністрація


19 серпня 2022

В НВК «Домінанта» провели навчання щодо дотримання правил безпеки учасниками освітнього процесу під час сигналу «Повітряна тривога»

В НВК «Домінанта» провели навчання щодо дотримання правил безпеки учасниками освітнього процесу під час сигналу «Повітряна тривога»

18 серпня в НВК «Домінанта» проведено навчання з питання дотримання правил безпеки під час сигналу «Повітряна тривога». Навчання щодо організації цивільного захисту установ, які здійснюють освітній процес, а також дії їх працівників у разі можливої повітряної тривоги проведено Дніпровським районним ДСНС України.

Мета проведення навчання - підготовка учасників освітнього процесу до нового начального року в умовах військового стану.

Для учасників Всеукраїнської серпневої конференції-2022 проведено практично-тренувальні заходи з евакуації педагогів та здобувачів освіти у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій на території закладу освіти.

Аби перевірити та закріпити отримані знання, було умовно відпрацьовано взаємодію представників навчального закладу та рятувальних підрозділів за сигналом «Повітряна тривога».

Наостанок, рятувальники продемонстрували можливості пожежно-рятувальної техніки та спеціальне обладнання, за допомогою якого ліквідовують пожежі та наслідки інших надзвичайних ситуацій, а всі бажаючі мали змогу попрактикуватися в гасінні вогню вогнегасником.

Захід проведено в рамках Всеукраїнського семінару-практикуму щодо розвитку фізичної культури та спортивної підготовки.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.