Головна  →  Оголошення  →  8 вересня 2022

В ЦНАПі Дніпровського району нова адміністративна послуга: «Кандидат у майстри спорту України: та І спортивний розряд»

В ЦНАПі Дніпровського району нова адміністративна послуга: «Кандидат у майстри спорту України: та І спортивний розряд»

В Центрі надання адміністративних послуг Дніпровського району розпочато роботу з надання адміністративної послуги: «Присвоєння спортивних розрядів спортсменам: «Кандидат у майстри спорту України: та І спортивний розряд», де суб’єктом виконання є Управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації.

Підставою для одержання адміністративної послуги є виконання спортсменами кваліфікаційних норм та вимог, які затверджуються для визнаних в Україні видів спорту наказом центрального органу виконавчої влади з фізичної культури і спорту.

Для отримання послуги необхідно надати наступні документи:

  1. Клопотання про присвоєння документів, необхідних для присвоєння спортивного розряду за формою згідно з додатком.
  2. Копії протоколів офіційних змагань, спортивного розряду що містять інформацію про участь спортсмена у відповідних спортивних змаганнях та виконані ним кваліфікаційні норми та вимоги, засвідчені в установленому законодавством порядку.
  3. Копії сторінок паспорта громадянина України у формі книжечки з даними про прізвище, ім'я та по батькові, видачу паспорта та місце проживання або лицьового і зворотного боку паспорта громадянина України у формі картки та документа, що підтверджує місце проживання (копія свідоцтва про народження для осіб, які не досягли 14-річного віку) особи, якій присвоюється спортивний розряд.
  4. Дві кольорові фотокартки розміром 3х4 см (для присвоєння спортивного розряду «Кандидат у майстри спорту України»).
  5. Згода на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

Зауважимо, що матеріали подаються особисто спортсменом, представником спортивної організації не пізніше шести місяців з дати виконання спортсменами встановлених кваліфікаційних норм та вимог.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політик за матеріалами Центру надання адміністративних послуг Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку