КМДА Київська міська державна адміністрація


9 вересня 2022

Спортсменів та фахівців фізичної культури і спорту Дніпровського району привітали з професійним святом

Спортсменів та фахівців фізичної культури і спорту Дніпровського району привітали з професійним святом

09 вересня, напередодні Дня фізичної культури і спорту т.в.о. голови Дніпровської райдержадміністрації Павло Бабій привітав з професійним святом спортсменів, тренерів, фізкультурників, ветеранів спорту, працівників організацій та установ фізичної культури і спорту району.

Звертаючись до присутніх, Павло Бабій зазначив, що росія розв’язала війну проти України, аби зруйнувати нашу державу, проте тільки мобілізувала суспільство на боротьбу, зокрема й у спорті. Українські спортсмени своїми досягненнями посилюють боротьбу України та доносять світу інформацію про злочини росії в нашій країні. Об’єднавча сила спорту згуртовує українців з усіх куточків держави та дарує позитивні емоції.

За високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури Дніпровського району та з нагоди Дня фізичної культури і спорту очільник району Павло Бабій відзначив Грамотами та Подяками Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації.

Павло Бабій відмітив, що в Дніпровському районі збережено мережу дитячо-юнацьких спортивних шкіл, яка на сьогодні налічує 12 закладів. В районі 48 спортивних клубів, з яких – 15 комунальної форми власності, що входять до мережі клубів Центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання. І сьогодні, не зважаючи на непрості часи сьогодення, Дніпровський район готується до відновлення активного спортивного життя.

Зі свого боку начальник відділу молоді та спорту РДА Олександр Біба відзначив спортсменів та фахівців фізичної культури Подяками районного відділу молоді та спорту.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.