КМДА Київська міська державна адміністрація


10 вересня 2022

Привітання т.в.о. голови Дніпровської РДА Павла Бабія з Днем фізичної культури та спорту

Привітання т.в.о. голови Дніпровської РДА Павла Бабія з Днем фізичної культури та спорту

Шановні спортсмени, тренери, ветерани спорту, працівники організацій та установ фізичної культури і спорту, прихильники здорового способу життя - прийміть щирі вітання з нагоди Дня фізичної культури та спорту!

Росія розв’язала війну проти України, щоб зруйнувати нашу державу, проте тільки мобілізувала суспільство на боротьбу, зокрема й у спорті. Попри війну спорт живе, тренується, готовий змагатися і перемагати! Українські спортсмени своїми досягненнями посилюють боротьбу України та доносять світу правдиву інформацію про злочини росії в нашій країні. Об’єднавча сила спорту згуртовує українців з усіх куточків держави та дарує позитивні емоції.

Дніпровський район також готується до відновлення активного спортивного життя. Адже в районі культивується близько 50 видів спорту. Збережено мережу дитячо-юнацьких спортивних шкіл, яка на сьогодні налічує 12 закладів. Крім того, в районі 48 спортивних клубів, з яких - 13 комунальної форми власності, що входять до мережі клубів Центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання. За три останні роки тренерами в Дніпровському районі підготовлено: 280 спортсменів першорозрядників, 122 кандидата у майстри спорту України, 15 майстрів спорту України, 6 майстрів спорту міжнародного класу та одного заслуженого майстра спорту України.

Тож вітаю всіх дніпровчан з цим чудовим святом, яке пропагує здоровий спосіб життя, силу та здоров’я! Бажаю усім фахівцям галузі, спортсменам, тренерам спортивних та життєвих перемог, добробуту, рекордних спортивних та особистих досягнень! Зичу спортсменам наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот в ім’я процвітання України!

 

З повагою

Т .в. о голови Дніпровської РДА                                                                                       Павло Бабій



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.