Головна  →  Новини  →  12 вересня 2022

На минулому тижні Терцентром Дніпровського району видано 2102 продуктові набори внутрішньо переміщеним особам

На минулому тижні Терцентром Дніпровського району видано 2102 продуктові набори внутрішньо переміщеним особам

Територіальний центр соціального обслуговування Дніпровського району продовжує підтримувати тих, хто вимушено покинув рідний дім через бойові дії. Терцентр забезпечує внутрішньо переміщених осіб продуктовими наборами, одягом, взуттям та дитячим харчуванням.

Зокрема, впродовж минулого тижня сформовано та видано 2102 продуктові набори для внутрішньо переміщених осіб. Додатково до наборів було видано 1352 уп. сиру, дитяче харчування та засоби особистої гігієни.  Одягом , взуттям та постільною білизною забезпечили 459 вимушених переселенців.

Окрім того соціальні робітники районного Територіального центру продовжують надавати необхідну допомогу та послуги своїм підопічним. Минулого тижня 1130 підопічним надано соціальні послуги на дому, а саме: закупка продуктів та медикаментів, приготування їжі та прибирання помешкання, оформлення документів тощо. Також підопічним Терцентру забезпечували гарячими обідами.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Територіального центру соціального обслуговування населення Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку