Головна  →  Новини  →  14 вересня 2022

Школярів Дніпровського району навчають правилам безпеки життєдіяльності в умовах сьогодення

Школярів Дніпровського району навчають правилам безпеки життєдіяльності в умовах сьогодення

Вихованців закладів освіти Дніпровського району навчають правилам безпеки життєдіяльності в умовах реалій сьогодення. Вчора в черговий раз інформаційно-пізнавальні бесіди з учнями провели рятувальники Дніпровського району столиці спільно з представникам Патрульної поліції Києва.

Перш за все, фахівці ДСНС розповіли школярам про небезпеку, яку таїть в собі вогонь, про лихо, до якого можуть привести ігри з сірниками, про небезпеку необережного користування різноманітними електроприладами та нагадали про те, як важливо дотримуватися правил безпеки в побуті.

Особливу увагу учнів звернули на дії під час виявлення вибухонебезпечних предметів, зазначивши, що до них не можна навіть торкатися, адже це дуже небезпечно. Необхідно уникати будь-яких дій зі знахідками або підозрілими предметами.

Також вчителям та учням нагадали алгоритм дій, як поводити себе в закладі освіти під час повітряної тривоги. Під час проведення інформаційних заходів, відпрацьовували тренувальні вправи під час сигналу цивільного захисту «УВАГА ВСІМ!».

Для кращого сприйняття отриманої інформації школярі та педагоги отримали інформаційно-довідкові листівки застережливого характеру.

Проведення таких заходів з питань безпеки життєдіяльності серед учасників освітнього процесу допоможе уникнути в подальшому непередбачуваних наслідків.

Інформацію підготовлено відідлом з питань інформаційної політики за матеріалами Дніпровського районного управління ГУ ДСНС України у м. Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку