КМДА Київська міська державна адміністрація


16 вересня 2022

Павло Бабій привітав з професійним святом працівників Дніпровського районного управління ДСНС

Павло Бабій привітав з професійним святом працівників Дніпровського районного управління ДСНС

Сьогодні, напередодні відзначення Дня рятівника, т.в.о. голови Дніпровської райдержадміністрації Павло Бабій привітав з професійним святом працівників підрозділів Дніпровського районного управління Головного управління ДСНС України у м. Києві. Районних рятувальників також привітали полковник служби цивільного захисту, начальник управління Дніпровського районного управління ДСНС України Ігор Шилохвост, депутат Київради Олена Овраменко та діючий капелан Збройних Сил України отець Павло.

Звертаючись до присутніх, Павло Бабій відмітив, що професія рятівника об'єднує сильних духом, загартованими нелегкими випробуваннями, професійних людей. Подякував за їхню готовність у будь-яку хвилину не вагаючись та ризикуючи власним життям, прийти на допомогу тим, хто її потребує.

Очільник району відзначив рятувальників Подяками голови Дніпровської РДА «За особистий внесок у справу ліквідації надзвичайних ситуацій, захисту життя і здоров'я мешканців Дніпровського району міста Києва та з нагоди Дня рятівника», побажавши їм життєвої енергії, міцного здоров'я, незборимості волі й стійкості духу, витримки і мужності у справі служіння державі та народу України.

Керівник району також, спілкуючись з начальником управління Дніпровського районного управління ДСНС, обговорив питання матеріально-технічного забезпечення частини, роботи в умовах реалій сьогодення. А на останок поважні гості оглянули експозиції музею районної служби ДСНС.

Довідково.

У підписаному 27.08.2004 Президентом України Указі №1010/2004 «Про день працівників цивільного захисту», відзначено значний внесок пожежників і аварійно-рятувальних формувань і служб у справі захисту населення і територій від наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру. Надалі, згідно Указу Президента України №830 від 12.09.2008 року цей День став мати назву «День рятівника».

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.