Головна  →  Новини  →  20 вересня 2022

Розпочалась реєстрація учасників 31-го Фестивалю творчості «Повіримо у себе»

Розпочалась реєстрація учасників 31-го Фестивалю творчості «Повіримо у себе»

Київський міський центр соціальних служб оголошує старт 31-го Фестивалю творчості для людей з інвалідністю «Повіримо у себе!» та розпочинає реєстрацію учасників. Цьогоріч захід проходитиме винятково в онлайн форматі, що дає можливість доєднатись тим, хто проживає як в Україні, так і поза її межами.

Фестиваль відбувається за 4 творчими напрямами: «Сценічні жанри», «Прикладне мистецтво», «Сучасні технології», «Літературна творчість». Та у 5-ти вікових категоріях: «Діти» (до 10 років), «Підлітки» (11 – 14 років), «Юнацтво» (15 – 20 років), «Молодь» (21 – 35 років), «Дорослі» (від 36 років).

Один учасник має право заявити один номер/одну творчу роботу в кожну з номінацій фестивалю – «Вокально-хорова», «Хореографія», «Інструментальна», «Виконавче мистецтво», «Образотворче мистецтво», «Декоративно-ужиткове мистецтво», «Нерукотворне мистецтво», «Аудіовізуальне мистецтво», «Модерація», «Комп’ютерна графіка та дизайн» і «Авторська поезія та проза». Максимально можлива кількість творчих продуктів від одного учасника – 11 робіт (кожна в окремій номінації).

Онлайн заявки приймають до 1 листопада 2022 року за посиланням.

Організатори фестивалю – Київський міський та районні центри соціальних служб, заклади комплексної реабілітації дітей та осіб із інвалідністю. Захід проходить за підтримки Служби у справах дітей та сім’ї КМДА.

Місія Фестивалю – сприяти творчій реалізації учасників фестивалю в інклюзивному суспільстві. Фестивальні заходи проводять з метою підтримки та розвитку творчих здібностей учасників, розкриття їхнього творчого потенціалу та сприяння їхньому подальшому творчому зростанню.

Додаткові питання – за телефоном: 096-319-19-49.

Детальніша інформація на сторінці фестивалю: https://www.facebook.com/festivalpovervsebiya/.

Більше про умови фестивалю – в оновленому положенні.

За інформацією: kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку