КМДА Київська міська державна адміністрація


26 вересня 2022

Машинобудівників Дніпровського району привітали з професійним святом

Машинобудівників Дніпровського району привітали з професійним святом

У неділю 25 вересня в Україні відзначалось професійне свято День машинобудівника. Напередодні у Київській міській державній адміністрації з нагоди цього свята відбулись урочистості.

Машинобудівний комплекс міста Києва – один із численніших та потужніших серед основних галузей промисловості і складається з близько 300 підприємств. У Дніпровському районі машинобудівна галузь налічує 15 середніх та малих підприємств.

Від керівництва столиці із професійним святом промисловців привітав заступник голови КМДА Валентин Мондриївський та керівник Ситуаційного центру міста Києва – полковник Сергій Островершко.

Кращі фахівці різних компаній отримали відзнаки. Серед нагороджених були машинобудівники Дніпровського району. Подяку Київського міського голови отримали:

  • Пасинок Радміла Арифівна – начальник ремонтно-будівельної дільниці філії «Дарницький вагоноремонтний завод» АТ «Українська залізниця». Свою трудову діяльність розпочала з 2010 року і продовжує її на підприємстві, безпосередньо забезпечує організацію виконання робіт з ремонту виробничих будівель.
  • Роговченко Олег Олексійович – начальник вагоноремонтного цеху філії «Дарницький вагоноремонтний завод» АТ «Українська залізниця». На підприємстві працює вже 19 років, умілий організатор виробництва.
  • Свідро Анатолій Олексійович – засновник і директор ТОВ «Техсервіс ВЕКО і партнер ГмбХ». За 30 років своєї діяльності підприємство під його керівництвом реалізувало 230 проєктів з виготовлення і обслуговування обладнання малярних ділянок для найбільших машинобудівних підприємств України.
  • Чиж Петро Григорович – фрезерувальник ТОВ «Баленко завод пакувального обладнання», має загальний трудовий стаж 50 років на підприємствах машинобудівної галузі у місті Києві, наставник робочої молоді.

Окрему подяку висловлено працівникам оборонного сектору, які з початку повномасштабного вторгнення російської федерації працюють у посиленому режимі, аби наблизити перемогу України.

Щиро вітаємо промисловців Дніпровського району!

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики райдержадміністрації



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.