КМДА Київська міська державна адміністрація


2 жовтня 2022

Привітання т.в.о. голови Дніпровської РДА Павла Бабія з Днем працівників освіти

Привітання т.в.о. голови Дніпровської РДА Павла Бабія з Днем працівників освіти

Шановні освітяни! Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем працівників освіти.

Ваша наполеглива праця, добросовісне служіння справі, невтомний творчий пошук і високий професіоналізм допомагають сформувати нове покоління громадян, передаючи кожній молодій людині неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни.

Особливої ваги ваша робота набуває у цей непростий для нашої країни час. Тож висловлюю вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю.

У Дніпровському районі столиці – найталановитіші й найкращі вчителі, директори шкіл, ліцеїв, гімназій, вихователі дитсадків. Завдяки вам пишаємося нашою освітою, яка маючи сталі традиції та потужний кадровий потенціал, знаходиться в авангарді невпинного розвитку та руху вперед.

У цей святковий день хочу побажати кожному з вас, шановні освітяни, натхнення, мудрості і терпіння в нелегкій справі навчання та виховання підростаючого покоління - майбутнього нашої Батьківщини.

З повагою

Т.в.о. голови Дніпровської районної

в місті Києві державної адміністрації                                                                            Павло Бабій



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.