КМДА Київська міська державна адміністрація


28 вересня 2022

Школа №125 Дніпровського району відзначила свій 50-річний ювілей

Школа №125 Дніпровського району відзначила свій 50-річний ювілей

Спеціалізована школа №125 з поглибленим вивченням англійської мови відзначила свій 50-річний ювілей. Привітати дружню шкільну родину завітали т.в.о. голови Дніпровської райдержадміністрації Павло Бабій та начальник районного Управління освіти Наталія Іваніна.

Захід розпочався з виконання Державного Гімну України та хвилини мовчання в пам’ять про всіх, хто поклав своє життя за рідну землю, за український народ, за незалежність.

Звертаючись до присутніх, Павло Бабій зазначив, що школа це насамперед – дух, пам’ять, традиції, наступність поколінь. Це ті педагоги, які щодня переступають поріг, сіючи зерна доброго, розумного, вічного.

Очільник району відзначив Грамотами та Подяками Дніпровської РДА «За сумлінну працю, високе служіння обраній справі, досягнення високої майстерності у професійній діяльності та з нагоди 50-річчя утворення спеціалізованої школи №125 м. Києва з поглибленим вивченням англійської мови» педагогічних працівників школи.

В свою чергу Наталія Іваніна привітала педагогічний колектив, подякувала за розвиток школи, її досягнення, реалізацію проєктів, вручила Почесні Грамоти Департаменту освіти і науки КМДА та Подяки районного управління освіти працівникам школи.

До 50-річчя закладу освіти учні та вчителі підготували урочисту програму «Родині нашій тільки 50». Впродовж заходу гості переглянули відеоролики про шкільне життя, а також танцювальні та музичні номери у виконанні вихованців закладу.

Інформацію підготовлено відідлом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.