Головна  →  Новини  →  20 жовтня 2022

Управління соціального захисту населення проводить прийом громадян для реєстрації та видачі продовольчих наборів за електронною чергою

Управління соціального захисту населення проводить прийом громадян для реєстрації та видачі продовольчих наборів за електронною чергою

Управління соціального захисту населення проводить прийом громадян для реєстрації та видачі продовольчих наборів за електронною чергою!

 Отримати продуктові набори можуть:

  • Малозахищені верстви населення, які зареєстровані в місті Києві - пенсіонери за віком, особи, які є пенсіонерами та  досягли 65 років,особи з інвалідністю, особи, які перебувають на обліку у територіальних центрах соціального обслуговування. Продуктові набори видаються за умови пред`явлення паспорта громадянина України, пенсійного посвідчення, висновку Медико – соціальної експертної комісії, або посвідчення отримувача державної соціальної допомоги  (у разі наявності), довідки про перебування на обліку у територіальному центрі обслуговування громадян, довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки  платника податків.
  • Працездатні особи, які внаслідок військової агресії російської федерації проти України після 24 лютого звільнені з роботи, у відпустці без збереження заробітної плати, з якими призупинено дію трудового договору. Продуктові набори видаються за умови пред`явлення паспорта громадянина України, довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки  платника податків, довідки від роботодавця, що особа знаходиться у відпустці без збереження заробітної плати, або з особою  призупинено дію трудового договору, довідки з центру зайнятості що особа знаходиться на обліку  після 24 лютого 2022 року, як така що шукає роботу.

Управління соціального захисту населення Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації знаходиться за адресою: місто Київ, вул. Остафія Дашкевича, 7А, корпус 1.

Прийом громадян проводиться з понеділка по п’ятницю, з 9.00 до 15.00.

Зареєструватись до електронної черги Ви можете:

  • шляхом особистого звернення до Управлінні соціального захисту населення
  • за допомогою мобільного додатку PQService додаток доступний в Googleplay та AppStore

Також Ви маєте змогу встановити мобільний додаток на телефон, відсканувавши QR код:

За інформацією Управління соціального захисту населення Дніпровської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку