КМДА Київська міська державна адміністрація


9 листопада 2022

Привітання т.в.о. голови Дніпровської РДА Павла Бабія з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народних мистецтв

Привітання т.в.о. голови Дніпровської РДА Павла Бабія з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народних мистецтв

Щиро вітаю з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва всіх, хто невтомно працює задля збереження національної культурної спадщини, розвитку народної творчості та мистецтва в Україні!

Це свято - є визнанням ролі української культури в процесі пробудження та формування національної свідомості. Без традиції нема культури, без культури нема нації. Протягом століть саме завдяки культурі наш народ не був асимільований, зберіг свою духовність та самобутність.    

В цей день ми відзначаємо вагомий вклад творчих особистостей у відродження української національної культури, розвиток народної творчості, активну культурно-просвітницьку діяльність. Вшановуємо тих, хто присвятив себе благородній справі зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу.  Адже саме завдяки відданим своїй справі митцям українська культура змогла зберегти свою самобутність і зайняти гідне місце серед світових культур.

 

З повагою

т.в.о голови Дніпровської районної

в місті Києві державної адміністрації                                                   Павло Бабій



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.