КМДА Київська міська державна адміністрація


9 листопада 2022

Павло Бабій перевірив готовність до зими автогосподарства КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду»

Павло Бабій перевірив готовність до зими автогосподарства КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду»

Сьогодні, 9 листопада, очільник Дніпровського району Павло Бабій перевірив готовність автогосподарства на базі КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району» до роботи в зимовий періоду 2022/23 рр.

До перевірки долучилися директор КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду» Іван Красний та керівник автогосподарства Юрій Вакуленко.

На оглядовому  майданчику була представлена наявна техніка підприємства: трактори, автомобілі аварійно-ремонтної служби, екскаватор навантажувач. Загалом для прибирання снігу на територіях закріплених за підприємством та внутрішньоквартальних проїздів  підготовлено 43 одиниці спецтехніки та 31 одиницю техніки малої механізації.

Окремо зазначимо, що у 2022 році підприємством було придбано нову техніку: тракторний самоскидний причіп – 1 од., автомобіль спеціалізований аварійно-ремонтна майстерня – 1 шт., екскаватор навантажувач – 1 шт. Техніку придбано за рахунок статутного капіталу підприємства.

В рамках підготовки до роботи в осінньо-зимовий період, особлива увага приділяється питанню створення відповідних умов праці. Для працівників  підприємства облаштовано приміщення для відпочинку, в якому вони зможуть зігрітися, просушити одяг, випити гарячого чаю, перепочити тощо.

Також Павло Бабій оглянув складські приміщення підприємства на предмет наявності запасу паливно-мастильних матеріалів, комплектуючих до тракторів, снігоприбиральних щіток, запасних шин, інструменту для прибирання снігу, зимового спецодягу тощо. КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду» підготовила запас дров.

Загалом працівники комунального підприємства та ЖЕДів забезпечені необхідним спецодягом та робочим інвентарем.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.