Головна  →  Новини  →  10 листопада 2022

На засіданні районної Ради директорів підприємств промислового комплексу, установ та організацій обговорили питання особливості роботи під час воєнного стану

На засіданні районної Ради директорів підприємств промислового комплексу, установ та організацій обговорили питання особливості роботи під час воєнного стану

Сьогодні відбулося засідання Ради директорів підприємств промислового комплексу, установ та організацій району при Дніпровській РДА.

В роботі Ради директорів взяли участь т.в.о. голови Дніпровської райдержадміністрації Павло Бабій, віце-президент Торгово-промислової палати України, голова Ради Асоціації експортерів і імпортерів «ЗЕД» Сергій Свистіль, віце-президент Українського союзу промисловців і підприємців Сергій Зімін, начальник районного відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики Григорій Лобач та представник Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА Андрій Бородюк. Головував на зібранні голова Ради директорів, генеральний директор ТОВ «Компанія «Енергія води» Андрій Андрікевич.

Звертаючись до присутніх, Павло Бабій зазначив, що районна влада завжди готова і налаштована на партнерство та співпрацю з промисловцями, підприємцями, транспортниками, які реальними справами вносять свій гідний вклад у соціально-економічний розвиток Дніпровського району столиці.

Також Павло Бабій підкреслив, що в районі активно проводяться роботи по облаштуванню укриттів та пунктів обігріву з метою допомоги населенню на випадок виникнення позаштатних ситуацій під час опалювального сезону.

«На сьогоднішній день в житлово-експлуатаційних дільницях вже встановлено печі-буржуйки, які виготовили в КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району», - наголосив очільник району.

Окрім цього Радою директорів розглядались питання щодо: особливості роботи підприємств, установ у зимовий період за умов воєнного стану, формування переліку об’єктів критичної інфраструктури міста Києва; роботи Антикризового штабу допомоги промисловості та бізнесу при Українському союзі промисловців і підприємців; участі підприємств у програмах відбудови інфраструктури Київської області та інших регіонів; підтримки зовнішньоекономічної діяльності в умовах воєнного стану.

Особливо активно точилась дискусія серед учасників зібрання стосовно роботи виробничих потужностей в умовах запровадження графіків відключень електроенергії, щоб мінімізувати скорочення виробничих програм підприємств. Згідно порядку денного прийняті відповідні рішення і рекомендації.

Довідково.

У Дніпровському районі згідно статистичних даних обліковується близько 100 суб’єктів господарювання, які здійснюють випуск і реалізацію промислової продукції або замовляють її виробництво.

З них 50 підприємств виробляють продукцію на власних або орендованих потужностях і входять в промисловий комплекс району, в т.ч. 13 підприємств, які виробляють і експортують власну продукцію.

На території району функціонують 9 науково-дослідних і проєктних установ.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики райдержадміністрації

Перейти до спискуВерсiя для друку