КМДА Київська міська державна адміністрація


19 листопада 2022

Співробітники комунальних підприємств району оперативно стали до прибирання балансових територій від снігу

Співробітники комунальних підприємств району оперативно стали до прибирання балансових територій від снігу

Співробітники комунальних підприємств району оперативно стали до прибирання балансових територій від снігу. Комунальники обробляють протиожеледними метаріалами зупинки громадського транспорту та підходи до них, дороги та тротуари, прибудинкові території, міжквартальні та внутрішньоквартальні проїзди, доріжки у парках та скверах, під’їзди до медично-профілактичних установ, навчальних закладів, магазинів тощо.

Станом на 07:00 год ранку 465 працівників Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» прибирають прибудинкові території, внутрішньоквартальні та міжквартальні проїзди. Також до прибирання залучено 12 одиниць спецтехніки.

95 районних озеленювачів виконують роботи з прибирання снігу у парках, скверах та бульварах, а також вздовж підходів до зупинок громадського транспорту та до станцій метрополітену. Використовується 9 одиниць спецтехніки.

Автодорожники Дніпровського району виконують роботи з розчищення та обробки протиожеледними матеріалами вулично-дорожньої мережі, тротуарів та зупинок громадського транспорту. 38 працівників підприємства та 29 одиниць спецтехніки працюють з метою недопущення утворення ожеледиці та снiгових накатiв на дорогах Дніпровського району.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.