КМДА Київська міська державна адміністрація


22 листопада 2022

У районі продовжується активна протиожеледна обробка доріг, тротуарів, зупинок громадського транспорту та пішохідних переходів

У районі продовжується активна протиожеледна обробка доріг, тротуарів, зупинок громадського транспорту та пішохідних переходів

Автодорожники Дніпровського району продовжують протиожеледну обробку доріг, мостів, тротуарів, вузьких проходів, зупинок громадського транспорту та пішохідних переходів.

Протягом ночі і вранці вулиці чистять та обробляють протиожеледними засобами 13 одиниць техніки районного КП ШЕУ. Бригади з ручного прибирання очищають від накрижень та обробляють зупинки громадського транспорту та пішохідні переходи. Наразі вже використано 23,8 т посипкових матеріалів.

Окрім того дорожники вивозять сніг  на спеціалізовані майданчики для складування снігу.

Просимо водіїв бути максимально обачними на дорогах, дотримуватись безпечної дистанції, не паркуватися на узбіччях доріг, аби не заважати прибиральній техніці. Пішоходів просимо бути обережними та не забувати носити флікери в темний час доби.

Інформацію підготовлено відідлом з питавнь інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва»



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.