КМДА Київська міська державна адміністрація


27 листопада 2022

Сьогодні в Дніпровському районі відкрили ще один «Пункт незламності»

Сьогодні в Дніпровському районі відкрили ще один «Пункт незламності»

У Дніпровському районі триває підготовка «Пунктів незламності», які будуть розгорнуті у випадку виникнення надзвичайної ситуації, пов’язаної з припиненням електро-, водо-, газо- та теплопостачання.

Сьогодні очільник району Павло Бабій перевірив забезпечення  електрогенераторами, питною водою, продуктами харчування, наявними місцями відпочинку, можливістю зарядити гаджети тощо.

Також сьогодні додатково відкрили ще один «Пункт незламності» в будівлі Служби у справах дітей та сім'ї Дніпровського району (Харківське шосе, 4А).

В пункті встановлено електрогенератор, який працює як на бензині так і на газу; точки для зарядки гаджетів; екологічну міні-пічку, яка в процесі роботи не виділяє диму та чадного газу; стільці та лави для сидіння; облаштовано санітарну кімнату, в т.ч. для осіб з інвалідністю.

Тут можна зігрітися та випити гарячого чаю, підзарядити мобільні телефони та павербанки тощо. Окремо, для найменших відвідувачів підготовлено дитячу ігрову зону, де дітлахи зможуть малювати в розфарбовках, читати дитячі книжки та грати в розважальні ігри.

Робота з розгортання нових «Пунктів незламності» продовжується й надалі.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.