КМДА Київська міська державна адміністрація


6 грудня 2022

Очільник району Павло Бабій привітав військовослужбовців з Днем Збройних Сил України

Очільник району Павло Бабій привітав військовослужбовців з Днем Збройних Сил України

Сьогодні ми вітаємо наших захисників і дякуємо Збройним Силам України за їхню відвагу, професіоналізм та героїчну оборону країни. Очільник Дніпровського району Павло Бабій, вручаючи Подяки Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації, подякував військовослужбовцям за їх самовіддане виконання військового обов’язку, незламність духу, вірність військовій присязі.

«Ви є прикладом виняткової доблесті і честі. Українці пишаються вами, надихаються вашими бойовими успіхами, усіляко підтримують вас і вірять у вашу стійкість та перемогу», - зазначив Павло Бабій.

В свою чергу військовий комісар центру комплектування та соціальної підтримки Дніпровського району Олександр Майборода подякував очільнику району Павлу Бабію за дієву допомогу нашим захисникам з перших днів повномасштабного вторгнення.

Після урочистостей підшефній військовій частині передали благодійну допомогу від підприємств промислового комплексу району, а саме: металеві печі «буржуйки», джерела безперебійного живлення, подовжувачі тощо.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.