КМДА Київська міська державна адміністрація


7 грудня 2022

617 комунальників та 59 одиниць спецтехніки продовжують очищати територію району від снігу

617 комунальників та 59 одиниць спецтехніки продовжують очищати територію району від снігу

Триває обробка протиожеледними засобами й очищення від снігу території Дніпровського району. Наразі до робіт залучено 617 комунальників та 59 одиниць спецтехніки, використано 97 т посипкових матеріалів.

Пішохідні переходи, тротуари, сходи, зупинки громадського транспорту, «острівці безпеки» очищають бригади з ручного прибирання районного автодору.

Прибудинкові території та міжквартальні проїзди прибирають від снігу та обробляють посипковими матеріалами співробітники КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду».

Працівники районного зеленбуду розчищають території парків та скверів, доріжки, сходи та підходи до зупинок громадського транспорту від снігу, струшують сніг з хвойних насаджень, щоб попередити їх зламування та псування.

Працівники закладів соціальної сфери, освіти та культури також розчищають прилеглі території від снігу.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.