КМДА Київська міська державна адміністрація


14 грудня 2022

Звернення т.в.о. голови Дніпровської РДА Павла Бабія з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції

Звернення т.в.о. голови Дніпровської РДА Павла Бабія з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції

14 грудня в Україні відзначають День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції.

Цього дня ми віддаємо шану людям, які ризикуючи своїм життям і здоров’ям, самовіддано боролися з наслідками найбільшої в історії техногенної катастрофи і врятували майбутнє для своїх нащадків. Ставши на шляху сліпої ядерної стихії, захистили тим самим не лише Українську землю, а й усе людство від поширення смертельної небезпечної некерованої ядерної стихії.

Сьогодні ми вклоняємося мужності та високому професіоналізму тих наших рятівників, що передчасно пішли із життя, вшановуємо героїв-чорнобильців, які брали участь у ліквідації ядерної стихії і які зараз виконують цю відповідальну роботу.

Щира подяка вам, шановні ліквідатори, за нелегку працю заради безпеки нинішнього та прийдешніх поколінь. Бажаю кожному з вас міцного здоров'я, благополуччя та щасливого довголіття.

Хай ніколи не повториться жах Чорнобильської катастрофи. А пам’ять про ті події навчить нас цінувати мир та спокій.

З повагою

Т.в.о. голови Дніпровської районної

в місті Києві державної адміністрації                                                Павло Бабій



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.