КМДА Київська міська державна адміністрація


22 грудня 2022

Очільник Дніпровського району привітав з професійним святом фахівців ТОВ «Євро-Реконструкція»

Очільник Дніпровського району привітав з професійним святом фахівців ТОВ «Євро-Реконструкція»

Сьогодні т.в.о. голови Дніпровської райдержадміністрації Павло Бабій привітав трудовий колектив ТОВ «Євро-Реконструкція» з професійним святом - Днем енергетика.

Очільник району зазначив, що в ці надзвичайно складні часи енергетики своєю героїчною працею роблять все, щоб зберегти енергосистему стабільною та забезпечити підтримку повсякденного життя населення. Він подякував їм за невтомну самовіддану працю в складних і небезпечних умовах, завдяки чому  до наших домівок, підприємств, об’єктів критичної інфраструктури максимально оперативно повертається електропостачання.

Звертаючись до присутніх, Павло Бабій згадав тих енергетиків, які ціною власного життя забезпечували відновлення роботи нашої енергосистеми після ударів російськими ракетами та дронами.

Очільник району вручив енергетикам Грамоти Дніпровської РДА «За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у забезпечення функціонування енергетичної галузі Дніпровського району міста Києва в період воєнного стану та з нагоди Дня енергетика». А наостанок побажав мужнім і незламним працівникам енергетичного фронту міцного здоров’я, добробуту, успіхів, благополуччя та мирного неба.

Світло завжди переможе темряву!

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.