КМДА Київська міська державна адміністрація


6 лютого 2023

МВС України оголосило про формування додаткових бригад Національної гвардії

МВС України оголосило про формування додаткових бригад Національної гвардії

Міністерство внутрішніх справ України оголосило про формування кількох додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Підрозділи націлені саме на посилення наших сил оборони та звільнення окупованих територій України.

Національну гвардію України посилять бригади: «Буревій», «Червона калина», «Кара-Даг», «Рубіж», «Спартан» та легендарний «Азов».

У Державній прикордонній служби України добровольців чекають у бригаді «Сталевий кордон». А в Національній поліції України — у штурмовій бригаді «Лють».

У МВС наголошують – це суто добровільний набір.  Кампанія спрямована винятково на найм вмотивованих людей, які добровільно записуються до тих бригад, що найкраще пасують їм за ідеологією та цінностями. 

«Запланована кількамісячна інтенсивна підготовка із наступним бойовим злагодженням нових підрозділів. І лише після цього вони братимуть участь у наступальних операціях задля посилення основних сил нашої країни. Вони не будуть відправлені на фронт відразу. Таким чином вони стануть до виконання бойових завдань лише тоді, коли увесь особовий склад буде повністю готовий. До їх підготовки залучатимуть кращих інструкторів з вогневої підготовки, тактичної медицини.  Вони будуть добре споряджені та оснащені якісним озброєнням і технікою», - підкреслюють у Міністерстві внутрішніх справ України.

Людина, яка хоче приєднатися до «Гвардії наступу», може подати відповідну анкету на сайті storm.mvs.gov.ua, де представлені всі бригади, які комплектуються та одразу обрати бригаду, до якої бажає вступити.

Також є гаряча лінія для консультацій 0800100020.

Кандидат має пройти військово-лікарську комісію, здати психологічний та фізичний тест. Після успішного проходження він зараховується до тієї бригади, яку обрав.

За інформацією dsk.kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.