КМДА Київська міська державна адміністрація


21 лютого 2023

На пішохідних переходах на перетині вул. Червоноткацької та вул. Юрія Поправки здійснено роботи з пониження бортового каменю

На пішохідних переходах на перетині вул. Червоноткацької та вул. Юрія Поправки здійснено роботи з пониження бортового каменю

З метою впорядкування дорожнього руху в Дніпровському районі впроваджена нова схема організації дорожнього руху по вулиці Червоноткацькій. Так, учора фахівці районного КП ШЕУ виконали роботи з пониження бортового каменю на пішохідних переходах на перетині вул. Червоноткацької та вул. Юрія Поправки.

Зазначимо, що наприкінці минулого року відповідно до схеми улаштовано розворотне кільце малого радіусу на перетині вул. Червоноткацької та вул. Юрія Поправки.

Також кожного дня працівники районного автодору прибирають дороги та вулиці від сміття. Особлива увага приділяється прибиранню піскозмету вздовж проїзних частин. Для робіт, окрім бригад з ручного прибирання, залучено спецтехніку підприємства.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва»



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.