КМДА Київська міська державна адміністрація


19 березня 2023

Привітання т.в.о. голови Дніпровської РДА Павла Бабія з Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

Привітання т.в.о. голови Дніпровської РДА Павла Бабія з Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, прийміть найщиріші вітання з професійним святом!

Ви обрали нелегку, але дуже важливу та потрібну роботу – забезпечення комфортних умов для проживання людей. Ваш високий професіоналізм,  відповідальне ставлення до справи, сумлінне виконання щоденних обов'язків, вияв доброзичливості до людей - забезпечують життєво важливі потреби громадян та є запорукою успішного розвитку району та міста в цілому.

У цей непростий для країни час ми ще більше почали цінувати роботу комунальників, які забезпечують водопостачанням, світлом, теплом, чистотою міста нашої країни. Раніше це були звичайні, повсякденні речі, а зараз для багатьох вони набули надважливого значення. Як і праця комунальників. Залишитись під час війни на своїй роботі, сумлінно виконувати свої обов’язки на благо громади – це теж подвиг. Тому і усі працівники комунальної сфери – герої. Тільки їх щоденний фронт – боротьба за благополуччя населення, комфорт і забезпечення їх найнеобхіднішими послугами.

У цей день вкотре висловлюю щиру повагу та вдячність за натхненну працю всім, хто працює у комунальній сфері нашого району. Дякуємо Вам за таку цінну роботу, де кожен із вас – на своєму місці.

Здоров’я, миру, благополуччя та затишку у ваших родинах! Я переконаний, що з такими працьовитими та відповідальними людьми Перемога не за горами!

 

З повагою

Т.в.о. голови Дніпровської районної

в місті Києві державної адміністрації                                   Павло Бабій



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.