КМДА Київська міська державна адміністрація


17 березня 2023

Про безкоштовні курси в рамках проєкту «Посилення конкурентоспроможності та інтеграція внутрішньо-переміщених осіб до економічної діяльності регіону в сучасних реаліях у Київській та Івано-Франківській областях»

Про безкоштовні курси в рамках проєкту «Посилення конкурентоспроможності та інтеграція внутрішньо-переміщених осіб до економічної діяльності регіону в сучасних реаліях у Київській та Івано-Франківській областях»

Запрошуємо внутрішньо-переміщених осіб, що перебувають у Київській та Івано-Франківській областях, пройти навчання на безкоштовних курсах в рамках проєкту «Посилення конкурентоспроможності та інтеграція внутрішньо-переміщених осіб до економічної діяльності регіону в сучасних реаліях у Київській та Івано-Франківській областях».

Для кого: для ВПО, що перебувають у Київській та Івано-Франківській областях.

Участь у проєкті передбачає підвищення кваліфікації учасників шляхом безкоштовного навчання для успішної інтеграції в економічну сферу регіону.

Ми пропонуємо:

І. Протягом 2-х місяців, підвищення кваліфікації (у форматі онлайн) за наступними програмами:

  1. Грантрайтинг та фандрайзинг (пошук інструментів фінансування для втілення короткострокових та довгострокових власних ідей. Ознайомлення з методикою пошуку донорів та основними ресурсами для фінансової підтримки ВПО).
  2. Управління проектами та планування (якісна підготовка проєктних заявок: від написання ідеї до звітування перед донорами. Успішна реалізація проєктів).

3.Особистий бренд та самопрезентація (професійна ідентифікація, профорієнтація та самопрезентація).

  1. Ефективна комунікація у бізнес-сфері (ефективна комунікація при працевлаштуванні та інтеграції до місцевого ринку праці, подолання комунікаційних бар’єрів, вирішення комунікаційних конфліктів).

ІІ. Сертифікат, що підтверджує повноцінне підвищення кваліфікації.

ІІІ. Організацію представницьких зустрічей для презентації відпрацьованих навичок учасниками перед потенційними роботодавцями, представниками бізнесу та експертами з працевлаштування.

Поспішайте зареєструватись до 30 березня 2023 р. за посиланням: http://surl.li/fmiwi

Кількість учасників з кожної області - обмежена!

*Проєкт реалізується Громадською організацією «Міжнародна фундація розвитку» (м. Київ) за підтримки Представництва Центру міжнародного приватного підприємництва (CIPE).

З будь-яких питань, будь ласка, звертайтесь до координатора проєкту - пані Олена Поліщук, e-mail: [email protected]

За інформацією kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.