КМДА Київська міська державна адміністрація


5 квітня 2023

Павло Бабій провів засідання комісії з проведення весняного місячника в Дніпровському районі

Павло Бабій провів засідання комісії з проведення весняного місячника в Дніпровському районі

1 квітня у Дніпровському районі стартував весняний місячник з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану. Весняне прибирання після  зимового періоду триватиме до 1 травня.

Сьогодні під головування керівника Дніпровської райдержадміністрації Павла Бабія відбулося засідання комісії з проведення весняного місячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану Дніпровського району.

На початку наради очільник району наголосив на обов’язковості для всіх служб навести порядок у парках та скверах, на дитячих та спортивних майданчиках, прибудинкових територіях та у дворах, дорогах та інших територіях.

Павло Миколайович приділив особливу увагу питанню ліквідації стихійних сміттєзвалищ та вивезені автопокришок з території Дніпровського району.

Виконавцями заходів з проведення весняного місячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану є комунальні підприємства району («Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва», КП по утриманню зелених насаджень Дніпровського району), балансоутримувачі відповідних територій, ЖБК, ОСББ, інші підприємства, установи та організації, на утриманні яких знаходяться об’єкти житлового та нежитлового фонду.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.