КМДА Київська міська державна адміністрація


8 квітня 2023

В Дніпровському районі пройшла масштабна толока

В Дніпровському районі пройшла масштабна толока

Сьогодні, з нагоди Всеукраїнського Дня довкілля, в Дніпровському районі відбулася масштабна толока. Роботи тривали в парках, скверах, на прибудинкових територіях, вздовж бульварів та проспектів.

До прибирання долучився і колектив Дніпровської райдержадміністрації на чолі з керівником району Павлом Бабієм. Спільними зусиллями привели до належного санітарно-технічного стану зелену зону по вул. Микільсько-Слобідській. Територію прибрали від сміття, висадили дерева, викосили газон, обрізали чагарники, вивезли бетонні блоки та пісок.

Роботи в рамках весняного місячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану «кипіли» й на інших локаціях. Співробітники комунальних служб разом з представниками депутатського корпусу, громадських і волонтерських організацій та небайдужою громадою наводили лад в районі. Здійснювали роботи з санітарної та формувальної обрізки дерев та кущів, улаштування клумб та квітників, викошування трави, фарбування елементів благоустрою, прибирання сміттєзвалищ тощо.

В парках та скверах висадили 40 дубів Шевченка, 10 ліквідамбару та 5 тополь «Italica». Також нові зелені насадження – дерева та кущі – висадили на прибудинкових територіях та транспортних розв’язках.

Також генеральне прибирання на своїх територіях провели працівники шкіл та дитсадочків, бібліотек та мистецьких шкіл, закладів сфери соціального захисту та охорони здоров’я.

Загалом у толоках Дніпровського району взяли участь більше 2000 громадян, які на ділі показали, що чистота та охайність нашого району залежить від кожного з нас.

Сьогодні всі злагоджено й завзято працювали, дбайливо підходячи до питань благоустрою, створюючи на території Дніпровського району затишок, комфорт і гарні умови для проживання.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.