КМДА Київська міська державна адміністрація


17 квітня 2023

Очільник Дніпровського району Павло Бабій передав Великодні паски та дитячі поробки захисникам України, які воюють на сході країни

Очільник Дніпровського району Павло Бабій передав Великодні паски та дитячі поробки захисникам України, які воюють на сході країни

Напередодні відзначення Христового Воскресіння керівник Дніпровської райдержадміністрації Павло Бабій доставив гуманітарну допомогу військовим, які воюють в гарячих точках східного напрямку.

Святкові набори нашим захисникам також передали начальник районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Майборода, керівник апарату Дніпровської РДА Ігор Ластовецький та директор КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» Іван Красний.

Українські захисники, які захищають нашу державу в східному напрямку отримали святкові Великодні паски, продукти харчування, листи вдячності, дитячі малюнки та поробки.

До збору благодійної допомоги військовим активно долучилися КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Управління освіти Дніпровської райдержадміністрації, БО «Благодійний фонд Поліни Кравченко», БО «Благодійний фонд «Дніпровський» та депутатка Київради Олена Овраменко.

Під час зустрічі з командиром 128-го батальйону Територіальної оборони Дніпровського району міста Києва Олександром Білоусом та особовим складом батальйону, Павло Бабій обговорив нагальні конкретні потреби військових.

Керівник Дніпровського району відмітив, що військовослужбовці налаштовані патріотично, з високопіднятим бойовим духом та вірою в якнайшвидшу нашу Перемогу.

Павло Миколайович щиро подякував захисникам та захисницям України за їх щоденну боротьбу та захист всього українського народу від російських окупантів.

Зі свого боку військовослужбовці подякували за надану допомогу, що зігріває теплом рідної землі, а також відмітили патріотизм та любов дітей до захисників своєї країни.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.