КМДА Київська міська державна адміністрація


2 травня 2023

Для вихованців районного Центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю організували мальовничу екскурсію на Співоче поле

Для вихованців районного Центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю організували мальовничу екскурсію на Співоче поле

Сьогодні за ініціативи керівника Дніпровської райдержадміністрації Павла Бабія для дітей, які перебувають на обліку в Центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Дніпровського району організовано екскурсію на виставку квітів на Співочому полі.

Цього нового весняного сезону тут розквітло понад 500 тисяч тюльпанів різних сортів та видів, а також нарциси, іриси, крокуси, мускарі та інші багаторічні квіти. Над створенням яскравих композицій працювали українські дизайнери та агрономи, а більша частина рослин була висаджена ще взимку.

Діти та молодь зробили яскраві фото на згадку про захопливу й мальовничу екскурсію виставкою квітів.

Вихованці Центру та їх батьки безмежно вдячні Павлу Бабію за турботу, чуйність, доброзичливість, постійну допомогу та підтримку, особливо в такі складні часи.

Висловлюємо слова щирої вдячності організатору виставки квітів, керівнику парку «Співоче» Денису Погорєлку за екскурсію виставкою, а також організацію пригощання смаколиками діточок.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.