КМДА Київська міська державна адміністрація


10 травня 2023

Підписано Меморандум про партнерство та співпрацю з ТОВ «Скай Ассист»

Підписано Меморандум про партнерство та співпрацю з ТОВ «Скай Ассист»

Сьогодні відбулася зустріч керівника Дніпровської райдержадміністрації Павла Бабія з керівництвом ТОВ Науково-виробнича компанія «Скай Ассист».

За результатами зустрічі між т.в.о. голови Дніпровської РДА Павлом Бабієм та одним із засновників, головою наглядової ради ТОВ Науково-виробнича компанія «Скай Ассист» Ігорем Криничком підписано Меморандум про партнерство та співпрацю стосовно консолідації зусиль у підвищені безпеки нашої країни та протидії атакам російської федерації.

В рамках Меморандуму ТОВ «Скай Ассист» надасть безпілотний авіаційний комплекс (БАК) «Sirko» для потреб військовослужбовців ЗСУ. Також компанією буде забезпечено проведення безкоштовного навчання користувачів (операторів) БАК «Sirko».

Учасники зустрічі обговорили ключові особливості технічних характеристик українського безпілотного літального апарату (БПЛА) «Sirko» та подальшу співпрацю.

В свою чергу Павло Миколайович відмітив, що окрім технічних параметрів надзвичайно важливими характеристиками БПЛА є компактність та швидкість запуску та збору, адже в польових умовах діяти потрібно максимально швидко. Також необхідною якістю дронів є стійка навігація та надійний зв'язок із бортом.

Окремо зазначимо, що Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрації першою в столиці підписала Меморандум із ТОВ Науково-виробнича компанія «Скай Ассист» - українським виробником військових БПЛА. Це нове великосерійне виробництво, започатковане українцями для потреб фронту.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.